Videobewaking voor bedrijven van NETGEAR

Geïntegreerde componenten voor de meest flexibele en schaalbare oplossing

Bewakingsproducten van Netgear
  • ReadyNAS-bewaking

  • switches

Omdat videobewaking is uitgegroeid tot een gemeenschappelijk middel voor de bescherming van bedrijven en hun klanten en bezoekers, is schaalbaarheid en flexibiliteit van videosystemen een grote uitdaging geworden, zowel voor de ondersteuning van meer typen als voor de hoeveelheid camera's, en voor het opslaan van steeds grotere hoeveelheden videogegevens.

NETGEAR combineert het beste van haar netwerkopslag- en IP-cameraoplossingen die geïntegreerde componenten bieden voor een flexibele en schaalbare IP-videobewakingsoplossing voor kleine en middelgrote bedrijven.

  • Milestone Arcus op ReadyNAS Videobeheer- en opslagoplossing
  • NETGEAR FlexPower draadloze ONVIF IP-camera
  • NETGEAR PoE-switches met "Virtually Anywhere"-montagemogelijkheden

Videobeheer en -opslag van wereldklasse

Bewakingsvideobeheer

Meest schaalbare oplossing

Hoogste opslagcapaciteit (van 2 tot 60 bay) en ondersteuning van 1 tot 100 HD-camera's met de mogelijkheid om eenvoudig uit te breiden door een NETGEAR PoE-switch toe te voegen voor implementatie op afstand.

Complete bescherming van uw gegevens

Dankzij ReadyNas-gegevensbeschermingsniveau 5 en hybride NAS- en cloudback-up op afstand worden uw gegevens op de beste manier bewaard.

Bewaking van wereldklasse, aangeboden door experts

Twee toonaangevende technologiebedrijven van wereldklasse bundelen hun krachten om u de meest betrouwbare videobewaking te bieden.

Het eerste draadloze ONVIF IP-camerasysteem op de markt

Netgear FlexPower is de eerste draadloze ONVIF® compatibele IP-camera voor bewaking van kleine bedrijven. Deze weerbestendige, batterijgevoede, draadloze camera biedt de eenvoudigste installatie en flexibiliteit, en kan op plaatsen worden gemonteerd waar dit via kabels niet mogelijk is. Het FlexPower-basisstation beschikt over een veilige draadloze connectiviteit voor maximaal 4 FlexPower-camera's, en biedt daarnaast een langere batterijlevensduur en ONVIF®-compatibiliteit voor FlexPower camera's. Dankzij zijn flexibele montagemogelijkheden kan het basisstation aan het plafond worden gemonteerd of op een plat oppervlak worden geplaatst.

Unieke PoE-switches die u vrijwel overal kunt monteren

Dankzij de eerste Click- en Easy-Mount-switches in de industrie met hun unieke "Virtually Anywhere"-montagesysteem kunt u uw poorten (PoE of non-PoE) precies daar plaatsen waar u wilt: op een muur, onder een tafel/bureau, aan een paal, aan het plafond, horizontaal of verticaal. Sluit uw IP-camera's, ReadyNAS, FlexPower-basisstation aan waar u maar wilt voor een maximale flexibiliteit.

Flexibiliteit en schaalbaarheid voor een eenvoudige installatie van een videobewakingssysteem

Installatie van videobewakingssysteem