• Luister naar onze medewerkers

  Spencer Selden, Channel Marketing Specialist

  "NETGEAR zal altijd naar je luisteren. Als je een idee hebt dat je denkt te helpen, zal NETGEAR niet aarzelen om je een platform te bieden om te presteren, ongeacht je positie, en dat vrijheid alles zo veel bevredigender maakt.”

 • Luister naar onze medewerkers

  Bryan Herrera, Senior Mechanical Engineer voor draadloze automatisering

  "NETGEAR heeft een verbazingwekkende cultuur vol grote mensen die allemaal uit verschillende achtergronden komen. Ik werk graag bij NETGEAR omdat ik deel uit maak van een team van ondersteunende individuen met verschillende specialismen, dus er is altijd een kans om iets nieuws te leren! Ik vind het leuk om elke dag aan het werk te komen en de kans te krijgen om te helpen bij het creëren van innovatieve draadloze technologie.”

 • Luister naar onze medewerkers

  Abhay Bhorkar, directeur Product Management

  “ik heb meer dan vier jaar bij NETGEAR gewerkt en kan bevestigen dat de tijd vliegt als je plezier hebt! Wi-Fi is zo'n integraal onderdeel van ons leven geworden en het geeft me grote trots om te werken aan het brengen van de nieuwste en beste technologieën en innovaties om de manier waarop mensen verbinding maken met internet te verbeteren. Met een laserfocus op het oplossen van problemen en behoeften van klanten hebben we een zeer interessante en bevredigende reis gemaakt, te beginnen met het leveren van hardwareproducten aan het nu leveren van softwareoplossingen. Startachtige cultuur en kleine teams bieden u de mogelijkheid om in volle omvang te verkennen en initiatieven te nemen die in grote organisaties niet mogelijk zouden zijn. Dat maakt het heel makkelijk om zowel persoonlijk als professioneel te groeien en elke dag nieuwe vaardigheden te leren!”

 • Luister naar onze medewerkers

  Iphie Chen, Product Line Manager

  „werken bij NETGEAR controleerde elke doos die ik me voor de eerste baan had voorgesteld na het voltooien van mijn MBA-degrees – blootgesteld te zijn aan diverse zakelijke functies, samen te werken met getalenteerde mensen met verschillende professionele en culturele achtergronden, en elke dag te leren en te groeien. De bedrijfscultuur is innovatief en motiverend, waardoor het een werkplek is waar je energie van kunt krijgen en waar je hard aan kunt werken.”

 • Luister naar onze medewerkers

  Lonnee Apperley, VP Customer Distribution Logistics

  "Bij NETGEAR word ik omringd door teams van getalenteerde, gedreven en toegewijde mensen overal ter wereld die er voortdurend voor zorgen dat er geweldige dingen gebeuren. Ik begin mijn dag in Europa, ga dan naar Amerika en eindig in Azië - het is zeer verrijkend en lonend werken met zoveel culturele diversiteit. Onze omgeving is dynamisch en bruisend dankzij innovaties en samenwerking. Maar het is ook geweldig onderdeel van een organisatie te zijn die mensen met gemak en snelheid met het internet verbindt."

 • Luister naar onze medewerkers

  Azine Bugliarello, directeur van Channel Marketing

  "Het is echt zeldzaam om een bedrijf te vinden, laat staan in deze sector, dat zo'n indrukwekkende ervaring in je carrière kan bevorderen en 10+ jaar lang spannend kan blijven. Gedurende mijn hele ambtstermijn heb ik NETGEAR zien groeien, volwassen worden en draaien om de curve voor te blijven, terwijl ik toch een geweldige plek van werkgelegenheid blijf. NETGEAR is een opwindende en innovatieve organisatie geweest waarin zowel persoonlijk als professioneel kan worden uitgebreid en waardevolle leiderschapsvaardigheden kunnen worden verworven, terwijl er een realistische balans tussen werk en privéleven is.”

Waarom werken bij NETGEAR?

 • Werk met slimme, innovatieve mensen die zich inzetten om de wereld meer te laten doen via verbinding.
 • Een plek waar resultaatgerichte mensen hun carrière kunnen ontwikkelen, hun potentieel kunnen bereiken en een verschil kunnen maken.
 • Successen en prestaties worden erkend met aantrekkelijke voordelen.
 • Sterke gehechtheid aan integriteit en hoge ethische normen
Actueel vacatureoverzicht

Zoek naar actuele vacatures en stuur je cv vandaag nog op.

NETGEAR is een werkgever die aandacht heeft voor gelijke kansen en werkbeslissingen neemt op basis van verdienste. Wij willen de beste beschikbare mensen voor elke baan. Ons bedrijfsbeleid verbiedt ongeoorloofde discriminatie op grond van ras, huidskleur, godsdienst, geslacht, gender, genderidentiteit, genderexpressie, burgerlijke staat, geregistreerd-partnerstatus, leeftijd, nationale oorsprong of afstamming, lichamelijke of geestelijke beperking, medische toestand, inclusief genetische kenmerken, seksuele geaardheid, militaire en veteranenstatus, of iedere andere overweging onwettig gemaakt door federale, staats- of lokale wetten. Voorts is ongeoorloofde discriminatie verboden gebaseerd op het idee dat iemand een van die eigenschappen heeft, of verbonden is met iemand die een van deze eigenschappen heeft of lijkt te hebben.

LCA-boeking

Voordelen en extra's

Bij NETGEAR waarderen wij onze medewerkers. Behalve mogelijkheden om te werken aan geavanceerde technologieën en loopbaanontwikkeling, bieden wij aantrekkelijke beloningen en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze secundaire arbeidsvoorwaarden variëren afhankelijk van de locatie.

Voordelen in EMEA

Locaties in EMEA

NETGEAR EMEA is gevestigd in Cork, Ierland. Hier zitten onder andere de afdelingen Finance, Operations, Technical Support, Legal, IT en HR.

NETGEAR heeft ook andere kantoren in EMEA waaronder Oostenrijk (Wenen), België (Diegem), Denemarken (Allerod), Frankrijk (Le Chesnay), Duitsland (München), Italië (Milaan), Nederland (Gouda), Polen (Warschau), Rusland (Moskou en Sint-Petersburg), Spanje (Madrid en Barcelona), Zweden (Kista), Zwitserland (Baar) en het VK (Bracknell). 

Op elke locatie werken gedreven en innovatieve werknemers samen om de toekomst van verbinding vorm te geven. 

Klik hier voor een lijst met NETGEAR-kantoren over de hele wereld.