• Luister naar onze medewerkers

  Chris Genualdi, Investor Relations Manager

  "NETGEAR heeft een unieke cultuur, die me altijd heeft aangemoedigd om mijn interesses en passies in verschillende afdelingen na te leven. Van samenwerken met de beste ingenieurs tot in overleg treden met onze aandeelhouders; er zijn geen grenzen aan wat ik op een bepaalde dag kan doen. Mijn loopbaan heeft zich op een diepe en dynamische manier ontwikkeld wat ergens anders niet mogelijk geweest zou zijn. Het is een plek waar prestaties worden beloond, ethiek wordt beoefend en innovatie wordt gevierd."

 • Luister naar onze medewerkers

  Azine Bugliarello, Senior Channel Marketing Manager

  "Het beste aan werken bij NETGEAR voor mij zijn de mensen met wie ik dagelijks samenwerk. De cultuur van het bedrijf, de innovatieve producten die we maken, evenals de personen die deel uitmaken van dit dynamische team, zorgen er allemaal voor dat NETGEAR een plek is waar ik voortdurend kan leren en groeien. Het maakt naar werk gaan spannend en leuk!"

 • Luister naar onze medewerkers

  Lonnee Apperley, Director of Operations

  "Bij NETGEAR word ik omringd door teams van getalenteerde, gedreven en toegewijde mensen overal ter wereld die er voortdurend voor zorgen dat er geweldige dingen gebeuren. Ik begin mijn dag in Europa, ga dan naar Noord- en Zuid-Amerika en sluit de dag af in Azië - het is verrijkend en aangenaam werken met zoveel culturele diversiteit.  Onze omgeving is dynamisch en bruisend dankzij innovaties en samenwerking. Maar het is ook geweldig onderdeel van een organisatie te zijn die mensen met gemak en snelheid met het internet verbindt."

Waarom werken bij NETGEAR?

 • Werk met slimme, innovatieve mensen die zich inzetten om de wereld meer te laten doen via verbinding.
 • Een plek waar resultaatgerichte mensen hun carrière kunnen ontwikkelen, hun potentieel kunnen bereiken en een verschil kunnen maken.
 • Successen en prestaties worden erkend met aantrekkelijke voordelen.
 • Sterke gehechtheid aan integriteit en hoge ethische normen
 •  
  Zoek naar actuele vacatures en stuur je cv vandaag nog op.
 • NETGEAR is een werkgever die aandacht heeft voor gelijke kansen en werkbeslissingen neemt op basis van verdienste. Wij willen de beste beschikbare mensen voor elke baan. Ons bedrijfsbeleid verbiedt ongeoorloofde discriminatie op grond van ras, huidskleur, godsdienst, geslacht, gender, genderidentiteit, genderexpressie, burgerlijke staat, geregistreerd-partnerstatus, leeftijd, nationale oorsprong of afstamming, lichamelijke of geestelijke beperking, medische toestand, inclusief genetische kenmerken, seksuele geaardheid, militaire en veteranenstatus, of iedere andere overweging onwettig gemaakt door federale, staats- of lokale wetten. Voorts is ongeoorloofde discriminatie verboden gebaseerd op het idee dat iemand een van die eigenschappen heeft, of verbonden is met iemand die een van deze eigenschappen heeft of lijkt te hebben.

Voordelen en extra's

Bij NETGEAR waarderen wij onze medewerkers. Behalve mogelijkheden om te werken aan geavanceerde technologieën en loopbaanontwikkeling, bieden wij aantrekkelijke beloningen en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze secundaire arbeidsvoorwaarden variëren afhankelijk van de locatie.

NETGEAR verbindt

Bij NETGEAR geven we om jou.  We zijn er trots op om als team samen onze gemeenschap te helpen en tegelijkertijd plezier te hebben. 

Locaties in Noord- en Zuid-Amerika

Het hoofdkantoor is gevestigd in San Jose, Californië.

NETGEAR heeft in Noord- en Zuid-Amerika kantoren in Carlsbad in Californië, Chicago in Illinois, Atlanta in Georgia, Richmond in Canada en nevenvestigingen in Mexico en Brazilië.  Op elke locatie werken gedreven en innovatieve werknemers samen om de toekomst van verbinding vorm te geven.

Klik hier voor een lijst van NETGEAR-kantoren over de hele wereld.