Stel ouderlijk toezicht in en leg een paar grenzen op.

Download de app. De app komt gratis met uw NETGEAR-router, is gebruiksvriendelijk en biedt de beveiliging en flexibiliteit die moderne, ‘connected’ gezinnen nodig hebben.

Download de NETGEAR genie® app | Google Play

Beheer wat uw tiener online kan zien en doen.

Onze wereld is een online wereld en tieners en kinderen hebben er volop toegang toe. Voor ouders kan dat een beangstigende gedachte zijn. Hoe kunt u de tijd beperken die zij online doorbrengen met chatten, gamen, sociale media, shoppen en YouTube? Hoe kunt u hen beschermen tegen potentieel schadelijk en ongepast materiaal, zonder dat u 24/7 over hun schouder meekijkt? NETGEAR ouderlijk toezicht is het antwoord. 


Met ouderlijk toezicht kunt u ongepaste en gevaarlijke sites blokkeren, toegang beperken op tijd (bijvoorbeeld geen Facebook als het tijd is voor huiswerk) en op categorie (volwassen, gaming, sociale media enz.) en tegelijkertijd elk apparaat in uw thuisnetwerk beschermen tegen adware en phishing vanaf één centraal toezichtspunt: uw NETGEAR WiFi-router.

Meer informatie over NETGEAR ouderlijk toezicht

Internetbeveiliging: hoe u dat met NETGEAR slimmer en gemakkelijker doet.

Met NETGEAR ouderlijk toezicht vindt het toezicht plaats op routerniveau. De regels die u maakt, worden dus toegepast op alle aangesloten apparaten: laptops, tablets, smartphones en zelfs gameconsoles. En die slimme beveiliging gaat samen met flexibiliteit. Met een paar muisklikken kunt u aangepaste profielen maken waarmee u inhoudsfilters en periodes voor websitetoegang vastlegt voor elk van uw kinderen, tieners en ouders in uw gezin, of waarmee u een filterniveau kunt instellen dat specifiek is voor de apparaten in uw huis. Op die manier krijgt iedereen wat hij of zij nodig heeft met de bescherming die u wilt. En omdat ouderlijk toezicht via een webbrowser verloopt, kunt u uw instellingen voor webtoegang ook beheren als u niet thuis bent (maar wel internettoegang hebt), zodat u zo nodig snel uitzonderingen kunt maken.

Bescherm ook uw klanten en medewerkers.

En NETGEAR ouderlijk toezicht is niet alleen voor thuisgebruik. Voor kleine bedrijven, scholen en andere faciliteiten die gratis WiFi aanbieden, zorgt ouderlijk toezicht voor een slimme bescherming dankzij een eenvoudige manier om klanten, leerlingen of medewerkers te bewaken en te beschermen tegen ongewenste webinhoud en potentiële hackers.

Ouderlijk toezicht blokkeert tot 50 categorieën webinhoud en beschermt tegen identiteitsdiefstal en fraude.

• NETGEAR-genie: maakt de installatie gemakkelijk

• Webinterface: maakt extern beheer mogelijk, zelfs wanneer u niet thuis bent

• Eén gecentraliseerd websitefilter voor alle apparaten die zijn aangesloten op het WiFi-netwerk

• Gemakkelijk te configureren met voorkeuzes, categoriefilters en aangepaste lijsten 

• Stel specifiek voor de apparaten in uw huis aangepaste instellingen in om te zorgen dat elke gebruiker het juiste toegangsniveau heeft.

• Met categoriefilters hoeft u niet elke site te kennen die u wilt blokkeren. U selecteert de hele categorie en laat NETGEAR de rest doen 

• Veiliger surfen: blokkeert phishing, malware en botnet-sites 

• Realtime betrouwbaarheid: community-ondersteuning om de juiste klassering in categorieën van nieuwe websites te waarborgen.

• Aangepaste toegangsprofielen en aanpasbare witte/zwarte lijsten maken het gemakkelijk om flexibel met uitzonderingen om te gaan 

• Met bypass-gebruikersprofielen kunt u snel en eenvoudig uitzonderingen op regels opgeven voor specifieke gebruikers

DOWNLOAD pc | DOWNLOAD Mac