Nighthawk-app

Uw thuisnetwerk eenvoudig instellen, bedienen en bewaken.

Nighthawk-app

Met de NETGEAR Nighthawk®-app (voorheen de Up-app) kunt u uw router eenvoudiger instellen en meer uit uw WiFi halen. Gebruik de app om uw router binnen enkele stappen te installeren — verbind uw mobiele apparaat met het netwerk van de router en gebruik de app om de rest te doorlopen. Als u de app hebt geïnstalleerd, kunt u het intuïtieve dashboard gebruiken om de internetverbinding op verbonden apparaten te onderbreken, een snelle internetsnelheidstest uit te voeren en nog veel meer.

Met de Nighthawk-app bent u slechts één tik verwijderd van netwerkbeheer

Met de Nighthawk-app kunt u de router eenvoudig installeren en hebt u snel toegang tot uw netwerkinformatie. De functies omvatten:

 1. Eén simpel beheerdashboard

  Bekijk de status van uw netwerk, meldingen en alle functies die uw router biedt.

 2. Internet onderbreken

  Onderbreek internet op elk apparaat.

 3. Internetsnelheidstest

  Controleer de breedbandsnelheid van uw serviceprovider.

 4. Slimme functies voor ouderlijk toezicht

  Eenvoudig online content en tijd beheren met Circle® Smart Parental Controls.

 5. En nog veel meer...

  Bewaak uw internetverkeer, firmware-updates, deel WiFi met uw gasten en nog veel meer.

0.1-Dashboard-armor.png 0.4-Device-List-armor.png 14-Dashboard-Scrolling-View.png

Smart ouderlijk toezicht en internetfilters

Met Circle ® Smart Parental Controls kan uw gezin alle aangesloten apparaten in huis beheren. Ouders kunnen online inhoud filteren en de tijd beperken dat hun kinderen online mogen zijn, en voor ieder in huis verbonden apparaat een internetbedtijd instellen. U kunt het internet eenvoudig pauzeren en controleren waar uw kinderen naar kijken.

MEER INFORMATIE

NETGEAR ArmorTM Cybersecurity voor thuis

NETGEAR ArmorTM biedt geavanceerde bescherming tegen cyberaanvallen in uw huis en voor al uw apparaten. Zorg ervoor dat uw apparaten binnen en buiten uw thuisnetwerk zijn beveiligd met één abonnement. 

Ondersteund op de modellen: R6400, R7000R7000P, RS400 

MEER INFORMATIE

Uw thuisnetwerk op afstand beheren

Met de Nighthawk-app kunt u uw WiFi in huis eenvoudig overal bewaken en bedienen. U kunt voor uw netwerk zelfs Amazon Alexa- en Google Assistant-spraakopdrachten instellen met behulp van de nieuwe functie voor extern beheer.

Onze ondersteuning en community staan altijd voor u klaar

Meld u aan bij het NETGEAR Community Forum en maak contact met andere NETGEAR-fans. Hulp is altijd slechts één klik bij u vandaan.

Opmerking: Sommige van deze functies worden mogelijk nog niet ondersteund op uw router. Zie de lijst met door de Nighthawk-app ondersteunde routers hier.