Tot drie keer zo snel

Met 802.11ac en 802.11ad WiFi-technologie profiteer je van de hoogste WiFi-snelheden – tot wel drie keer sneller dan met je oude router. Bereid je vandaag nog voor op de toekomst en geef je thuisnetwerk een boost. Zo haal je alles uit je nieuwe apparaten en optimaliseer je de prestaties van je huidige. Werkt met al je WiFi-apparaten - 11 a/b/g/n.

Meer informatie over AC WiFi-technologie

Meer informatie over 802.11ad WiFi

Meer informatie over 802.11ac WiFi

Behoefte aan de hoogste WiFi-snelheid?

NETGEAR WiFi-producten met AC en AD WiFi-technologie bieden de snelste WiFi-ervaring.

802.11ac WiFi: AC WiFi is ideaal voor dagelijkse taken, gamen zonder vertraging en streamen met meerdere apparaten op snelheden tot 5,3 Gbps

802.11ad WiFi: AD WiFi kan 4K-streaming en VR-gaming verwerken met snelheden van maximaal 7,2 Gbps voor de ultieme WiFi-ervaring thuis.

Meer informatie over de voordelen van 802.11ac

Snel. Nauwkeurig. Stabiel.

Stabiele WiFi dankzij Beamforming+: de WiFi richt zich op je apparaten en volgt ze stap voor stap, alleen met Beamforming+ van NETGEAR. Als je in huis rondloopt met een telefoon, tablet of laptop, focust het WiFi-signaal zich voor een optimale snelheid.

Meer informatie over de voordelen van Beamforming+

Haal het maximale uit je WiFi

Van WiFi-extenders tot DSL-modemrouters en kabelmodems, NETGEAR biedt een complete familie WiFi-producten om thuis te profiteren van de hoogste WiFi-snelheden die je internetprovider aanbiedt.

Ontdek meer over WiFi-kabelmodemrouters

Versterk je WiFi-signaal met WiFi-extenders

WiFi voor alles wat je nodig hebt

NETGEAR heeft als eerste 's werelds snelste AC-WiFi-router geïntroduceerd en heeft die prestatie herhaald door de snelste AC- en AD-WiFi-router voor mediastreaming en VR-gaming uit de sector te creëren. Het is de eerste router in de sector die werkt met PLEX en 10 G-glasvezelverbindingen die tien keer sneller zijn dan 1G-LAN-verbindingen.

Maak kennis met de Nighthawk X10 802.11ac Quad-Stream Wave2 WiFi- en 802.11ad Smart WiFi-router