Switches van de M4250-serie

Een geheel nieuwe serie switches ontwikkeld en ontwikkeld voor de groeiende audio-, video over IP-markt (AV over IP). Deze AV Line-switches combineren jarenlange netwerkexpertise met best practices van toonaangevende experts in de professionele AV-markt.

GSM4212UX-front-rear-stacked

Pro AV
Voordelen en functies

video-48x46

Nu video overgaat op een IP-netwerk versus directe bekabeling of zelfs HDBaseT, zijn er veel dingen om rekening mee te houden. De nieuwe AV-lijn bevat NETGEAR IGMP Plus voor onberispelijke video over IP (inclusief audio en bediening).

audio-48x46

Als u Dante of AVB gebruikt in uw audio-implementatie, kunt u erop vertrouwen dat de nieuwe AV Line-switches van NETGEAR zo zijn ontworpen dat ze naadloos in uw oplossing kunnen worden geïntegreerd. Gebruiksvriendelijk, eenvoudig te beheren.

gui-48x46

De nieuwe M4250 AV-interface biedt de algemene AV-besturingselementen direct van voren aan met door de gebruiker te selecteren profielen voor algemene AV-platforms, waardoor het een fluitje van een cent is om er zeker van te zijn dat de instellingen correct zijn voor een specifieke audio- of videotoepassing.

Ontworpen voor AV over IP

De M4250-switches, verkrijgbaar in diverse configuraties, zijn ontworpen voor een schone integratie met traditionele AV-apparatuur voor rekmontage. Een gestroomlijnd, zwart beeldscherm biedt de status van poorten en activiteiten aan de voorzijde, waarbij alle voedings- en netwerkkabels netjes aan de achterzijde zijn geordend.

Zie hoe het werkt

AV Line Switches

De NETGEAR
Community

Bespreek Pro AV-switches en alle hardware en services van NETGEAR en verbind onze klantencommunity en experts.