XR700 NIGHTHAWK PRO GAMING

Video bekijken
XR700 De power om te winnen
frame-circle XR700

Geen overdrijving

Alleen prestaties

Er zijn veel routers waarvan gezegd wordt dat het gaming-routers zijn, maar slechts weinige kunnen die claim waarmaken. De Nighthawk Pro Gaming XR700 is ontworpen voor de beste gaming-prestaties. Dankzij de superieure software en geavanceerde hardware biedt deze router u totale controle over uw thuisnetwerk. Met de XR700 kunt u uw verbinding stabiliseren, plotselinge vertragingen te lijf gaan en uzelf concenterren op wat belangrijk is, uw game. Geen geruzie over wie te veel bandbreedte gebruikt met een netwerkcontrole die u tot aan het pakketniveau de prioriteit laat bepalen.

Gamefuncties voor meer gewonnen games

beschrijving afbeelding
stabiliseer uw ping

"Anti-buffer bloat" (ABB) is gewoon een mooie manier om te zeggen dat u een snelweg kunt creëren voor gamingverkeer. Met behulp van ABB en de quad-core processor van de XR700 die uw netwerkverkeer regelt en prioriteert, hoeft u zich geen zorgen te maken over netwerkvertragingen die uw dag verpesten.

beschrijving afbeelding
ga plotselinge lag te lijf

Met geavanceerde Quality of Service (QoS) die wordt ondersteund door een 1,7 GHz quad-core processor, geeft de XR700 op vernuftige wijze zelfs de juiste prioriteiten aan het meest drukke thuisnetwerkverkeer. Dat betekent dat u kunt blijven gamen en niet in de wachtrij staat.

beschrijving afbeelding
geen geruzie meer over bandbreedte

Nu kunt u zien wie hoeveel van uw bandbreedte gebruikt en direct aanpassingen aanbrengen met de Device Manager. Vertraag, versnel of blokkeer elk apparaat op uw thuisnetwerk, zelfs die bandbreedteslurpers zoals streamingapparaten en spraakgestuurde homeproducten.

De 10G-installatie waarop u hebt gewacht.

Tot slot is dit een router die u kunt gebruiken om een perfecte 10G-gaming-configuratie te maken. Maak de verbinding tussen uw router en gaming-pc tot wel 10 keer sneller wanneer u online games speelt. Stream uw gameplay in 4K op Twitch zoals u altijd al wilde. In combinatie met de Nighthawk Pro Gaming SX10 Multi-Gig Ethernet Switch beschikt u over een 10G-netwerk voor al uw gaming- en streaming-verkeer.

XR700 XR700 SX10
router
router

Hardwaregegevens

1. High-Performance actieve antennes

Betere WiFi-dekking en hogere snelheden in uw hele huis.

2. 7 One Gigabit Ethernet-poorten

(6 LAN + 1 WAN) Combineer twee poorten bij het aansluiten op een compatibele switch* om nog meer bekabelde poorten te verkrijgen voor LAN gaming-party's.

3. 10 Gigabit LAN SFP+ poort

Snellere toegang voor razendsnelle gegevensoverdracht voor games, media, databack-ups en streaming. Maak verbinding met uw NETGEAR SX10 gaming- switch voor LAN gaming-party's met een lagere latentie.

4. 60 GHz 802.11ad WiFi

Snelste WiFi-technologie voor directe downloads en back-up.

5. Krachtige 1,7 GHz Quad Core-processor

Snelste processor voor routers voor thuisgebruik — voor optimale 4K UHD-streaming, gaming of wat u maar wilt.

6. Twee USB 3.0-poorten

Snellere streaming, back-up en gemakkelijke toegang tot uw opgeslagen media.

router
  • 4
  • 5
  • 6

Nighthawk Pro gaming xr700

De XR700 Nighthawk® Pro Gaming WiFi Router geeft u volledige controle over uw spel met geavanceerde Nighthawk-hardware en superieure gaming-software. Domineer uw game door de responstijd te stabiliseren, plotselinge vertragingen te reduceren en het bandbreedtegebruik van elk het apparaat te optimaliseren.

Model: XR700

KOOP NU

Community en ondersteuning

Onze ondersteuning en community staan altijd voor u klaar. Bekijk onze communitypagina's bij eventuele vragen. Hulp is altijd slechts één klik bij u vandaan.

Community Ondersteuning