RBK50 hero
RBK50 box
RBK50 right
RBK50 left
RBK50 front
RBK50 back
carousel_RBK50_RBK53
RBK50 hero
RBK50 box
RBK50 right
RBK50 left
RBK50 front
RBK50 back
carousel_RBK50_RBK53
Orbi AC3000 Mesh WiFi-systeem (RBK50)
 • Compleet Mesh WiFi-systeem voor thuisgebruik met ultrahoge prestaties - biedt snelle WiFi voor grote huizen tot 350 m2 van snelle WiFi. Het systeem omvat een WiFi-router en één satelliet.
 • Hoge internetsnelheden voor alle apparaten - de speciale WiFi-verbinding geeft u de hoogste en meest consistente internetsnelheden, zelfs als er meer apparaten worden aangesloten.
 • Stream en speel nog sneller met maximaal 3 Gbps gecombineerde WiFi-snelheden.
 • Orbi creëert een naadloos netwerk, zodat uw signaal niet wegvalt wanneer u zich van kamer naar kamer verplaatst.
 • Is compatibel met alle belangrijke internetserviceproviders zoals KPN, Ziggo, Telfort, XS4All en meer.
 • Snelle en eenvoudige installatie met de Orbi-app. Zet WiFi op pauze, doe een korte snelheidstest, stel slimme functies voor ouderlijk toezicht in, en nog veel meer.
 • Werkt met Amazon Alexa en Google Assistant, dus u kunt spraakopdrachten gebruiken om uw WiFi-thuisnetwerk te beheren.
 • Met smart functies voor ouderlijk toezicht kunnen gezinnen handig inhoud en tijd online beheren op elk aangesloten apparaat.
 • Gasten kunnen gratis gebruikmaken van een apart en veilig WiFi-netwerk voor bezoekers zonder uw WiFi-wachtwoord te delen.
Meer weergeven Minder weergeven

Betere WiFi. Overal.

Uw WiFi-held

Krijg supersterke WiFi van de voordeur tot de patio. Geen buffering of plekken in huis zonder signaal meer.

Orbi RBK50 02
WiFi-supersnelweg

Stream razendsnel met Orbi's bekroonde WiFi tri-band mesh-technologie.

Orbi RBK50 03
Eenvoudige spraakbediening

Onderbreek uw WiFi, schakel WiFi voor uw gasten in, en meer. Orbi kan worden gebruikt met Amazon Alexa of Google Assistant.

Orbi RBK50 04
Beveiliging voor uw huis

Volledige bescherming tegen internetdreigingen thuis en onderweg met NETGEAR Armor. Mijn gratis proefperiode activeren.

orbi_secure

Orbi-RBK50-05-new

Supersnelle WiFi. Bekabeld of draadloos.

Als u de prestaties en stabiliteit van een bekabelde verbinding wilt, is een Orbi WiFi-systeem een uitstekende oplossing voor u. Sluit meerdere bekabelde apparaten aan op de Orbi-desktopsatelliet via de vier Ethernet-poorten.

Orbi-app

Doe meer met uw WiFi-thuisnetwerk.

Stel uw Orbi WiFi eenvoudig in en monitor apparaten die zijn aangesloten op uw netwerk.

Zet internet op pauze voor een specifiek apparaat of het hele huis. Een handige functie vooral tijdens het eten en bedtijd.

Voer een snelle test uit om ervoor te zorgen dat u de beste internetsnelheid van uw serviceprovider krijgt.

Stel bedtijden in, tijdslimieten en beloon uw kinderen met latere bedtijden en langere tijdslimieten. Orbi introduceert Circle® voor NETGEAR voor de gemoedsrust van ouders.

Kleuren-LED's

Orbi geeft zachtjes brandend de status van uw WiFi weer en wordt automatisch uitgeschakeld wanneer u een sterke verbinding hebt.

Terugklapbare
Hoogwaardig RF-frontend

6 speciale WiFi-antennes die Tri-band WiFi met een speciale 4x4 Tx/Rx backhaul ondersteunen.

2 antennes voor Dual band front haul verbindingen met WiFi-apparaten (2,4 GHz + 5 GHz low band).

Hoogwaardige antennes

Versterker voor transmissie van een hoog vermogen (Tx) en ultra-low noise ontvanger (Rx) voor een superieur WiFi-bereik en signaalgevoeligheid

Zeer selectief narrow band filter voor superieure Tri-band WiFi-prestaties.

Quad-core 716MHz-processor

DDR 512 MB

FLASH 4 GB

warmteafleider

Cool ontwerp zonder ventilator ontworpen voor grote processorkracht voor stabiele prestaties bij hoge netwerksnelheden.

Winnaar van Red Dot

Geavanceerd Cool-Touch Design

Door het verticale industriële ontwerp is een ideale antennescheiding en beter WiFi-bereik mogelijk en wordt RF-crosstalkinterferentie geminimaliseerd.

Technische specificaties

 • 350 m2
 • Zes (6) hoogwaardige interne antennes met krachtige versterkers Impliciete en expliciete Beamforming voor 2,4 GHz- en 5 GHz-banden MU-MIMO voor gelijktijdig datastreaming naar meerdere apparaten Krachtige Quad Core 710 MHz-processor
 • 2,4 GHz (400 Mbps) + 5 GHz (866 Mbps) voor WiFi-apparaten om verbinding te maken met internet 5 GHz (1733 Mbps) speciale WiFi-link voor snellere dataverbindingen tussen Orbi-router en Orbi-satelliet De werkelijke datadoorvoer en data-afstand variëren afhankelijk van de netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren.
 • Afmetingen 6,4 x 3,1 x 8,0 inch
  Gewicht 1,96 lb
 • 1 WAN en 3 LAN Gigabit Ethernet-poorten
 • 4 GB flash en 512 MB RAM
 • WPA/WPA2-PSK-ondersteuning Het WiFi-netwerk is eenvoudig te installeren en in te stellen, met veilige internettoegang voor gasten Circle® slim ouderlijk toezicht om online inhoud en tijd te beheren voor al uw apparaten. Meer informatie op netgear.com/circle
 • Eén (1) Orbi-router (RBR50) Eén (1) Orbi-satelliet (RBS50) Eén (1) Ethernet-kabel van 2 meter Twee (2) stroomadapters van 12 V/2,5 A Beknopte handleiding
 • Vier (4) hoogwaardige antennes met krachtige versterkers Impliciete en expliciete beamforming voor 2,4- en 5GHz-banden MU-MIMO voor gelijktijdig datastreaming naar meerdere apparaten
 • 2,4 GHz (400 Mbps) + 5 GHz (866 Mbps) voor WiFi-apparaten om verbinding te maken met internet 5 GHz (1733 Mbps) speciale WiFi-link voor snellere dataverbindingen tussen Orbi-router en Orbi-satelliet De werkelijke datadoorvoer en data-afstand variëren afhankelijk van de netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren.
 • 4 Gigabit Ethernet LAN-poorten
 • 4x4 (1,7 Gbps)
 • Afmetingen 6,4 x 3,1 x 8,9 inch
  Gewicht 1,96 lb
more
Garantie

Dit product wordt geleverd met een NETGEAR beperkte garantie op de hardware van 1 jaar. 24/7 technische standaardondersteuning gedurende 90 dagen vanaf de aankoopdatum indien aangekocht bij een erkende NETGEAR leverancier.

Klaar voor meer? Wij zorgen voor de dekking.

NETGEAR-community en ondersteuning

Hebt u vragen over dit product of andere Orbi-producten? Vraag het onze community of vraag om hulp van onze vakkundige ondersteuning.