carousel_RBS40V
play
carousel_RBS40V_2
Orbi Mesh WiFi-systeem met Orbi Voice Smart Speaker (RBK50V)
 • Hoogwaardig Mesh WiFi-systeem door uw hele huis - Bekroond Orbi WiFi-systeem levert hoge WiFi-snelheden overal in uw huis.
 • Orbi Voice-satelliet - Een Orbi WiFi-satelliet en slimme luidspreker in één.
 • Amazon Alexa ingebouwd - Alexa voegt handsfree spraakbediening toe om muziek af te spelen, het laatste nieuws te horen, het weerbericht te bekijken, uw smart home-apparaten te bedienen en nog veel meer. Geen apart Alexa-apparaat vereist.
 • Uitzonderlijk rijk, kamervullend geluid - audio van Harman Kardon® geeft u een indrukwekkend geluid voor een werkelijk verbluffende luisterervaring.
 • Eén WiFi-naam & Smart Roaming - Geniet van het gemak van een enkele WiFi-naam met naadloze connectiviteit voor uw hele huis.
 • Alexa kan uw favorieten afspelen van Amazon Music, Pandora, Spotify, iHeartRadio, TuneIn en meer—u hoeft het alleen te vragen.
 • Eenvoudige installatie en WiFi-thuisnetwerkbeheer - Gebruik de Orbi-app om uw WiFi in te stellen, slimme functies voor ouderlijk toezicht in te schakelen, uw muziek aan te passen en nog veel meer.
 • FastLane3-technologie - De speciale WiFi-verbinding tussen Orbi Voice en de Orbi-router zorgt ervoor dat uw apparaten de snelst mogelijke internetverbinding krijgen, zelfs als u meer apparaten aansluit.
Meer weergeven Minder weergeven

Betere WiFi en beter geluid. Overal.

Het eerste en enige mesh WiFi-systeem met bekroonde technologie die de Orbi WiFi-router koppelt aan Orbi Voice, een slimme luidspreker als geen ander.

Ze werken samen om uw hele huis te voorzien van razendsnelle WiFi. En als u muziek handsfree wilt afspelen of uw slimme home-apparaten wilt bedienen, kunt u dat doen met Orbi Voice en Amazon Alexa ingebouwd, en nog veel meer.

Orbi Voice WiFi-satelliet en Smart Speaker

De eerste en enige slimme luidspreker die ongelooflijk geluid combineert met bekroonde WiFi-technologie.

Amazon Alexa Built-in

Gebruik Alexa om uw smart home-apparaten te bedienen en muziek af te spelen op Orbi Voice.

Geluid van topkwaliteit

Werkelijk verbluffende luisterervaring met audio van Harman Kardon.

Uw WiFi-held

Breid uw Orbi WiFi uit om een betrouwbaarder signaal te krijgen in elke kamer.

Mooi. Krachtig.

Orbi Voice combineert een luidspreker met ongelooflijke klank met bekroonde mesh WiFi-technologie. Het heeft veel innerlijke schoonheid, zoals een naar voren gerichte woofer en stemtechnologie op afstand. Orbi Voice is een krachtpatser van geluid en WiFi verpakt in innovatie en een goede look.

Meer informatie

Speel uw favoriete muziek af van

* Abonnementen zijn mogelijk vereist voor streaming/muziekservices. Beschikbaarheid van service verschilt per regio.

WiFi en geluid vereenvoudigd

Slimme functies voor ouderlijk toezicht

Filter inhoud en beperk de tijd dat uw kinderen online besteden op elk apparaat. Orbi heeft smart ouderlijk toezicht van Circle® voor NETGEAR.

Bewegingsvrijheid

Orbi creëert een naadloos netwerk, zodat wanneer u zich van kamer naar kamer verplaatst, uw signaal niet wegvalt, vooral tijdens het streamen.

WiFi-snelweg

Meer apparaten. Geen vertraging. Alleen Orbi heeft gepatenteerde FastLane3-technologie om ervoor te zorgen dat u de snelste WiFi-snelheden krijgt, zelfs als meer apparaten worden aangesloten.

Verhoog het volume

Premium audio van Harman Kardon levert ongeëvenaarde geluidskwaliteit in elke kamer, zodat u de beat echt kunt voelen.

Beveiliging voor uw huis

Volledige bescherming tegen internetdreigingen thuis en onderweg met NETGEAR Armor. Mijn gratis proefperiode activeren.

orbi_secure

Orbi-app

Doe meer met uw WiFi-thuisnetwerk.

orbi_app_security

Stel uw Orbi WiFi eenvoudig in en monitor apparaten die zijn aangesloten op uw netwerk. Pas de lage en hoge tonen en het volume op de Orbi Voice-luidspreker aan.

Voer een snelle test uit om ervoor te zorgen dat u de beste internetsnelheid van uw serviceprovider krijgt.

NETGEAR Armor beschermt u en uw gezin tegen internetdreigingen en fraude. Nu activeren!

Stel bedtijden in, tijdslimieten en beloon uw kinderen met latere bedtijden en langere tijdslimieten. Orbi introduceert Circle® voor NETGEAR voor de gemoedsrust van ouders.

Technische specificaties

 • Zes (6) hoogwaardige interne antennes met krachtige versterkers Impliciete en expliciete Beamforming voor 2,4 GHz- en 5 GHz-banden MU-MIMO voor gelijktijdig datastreaming naar meerdere apparaten Krachtige Quad Core 710 MHz-processor
 • 2,4 GHz (400 Mbps) + 5 GHz (867 Mbps) voor WiFi-apparaten om verbinding te maken met internet 5 GHz (1,7 Gbps) speciale WiFi-link voor snellere dataverbindingen tussen Orbi-router en Orbi-satelliet De werkelijke datadoorvoer en data-afstand variëren afhankelijk van de netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren.
 • Afmetingen 6,7 x 3,1 x 8,9 inch
  Gewicht 1,96 lb
 • Vier (4) 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet-poorten Eén (1) netvoedingsadapter van 19 V/3,16 A
 • 4 GB Flash en 512 MB RAM
 • WPA/WPA2-PSK-ondersteuning Het WiFi-netwerk is eenvoudig te installeren en in te stellen, met veilige internettoegang voor gasten Circle® voor NETGEAR — smart ouderlijk toezicht om online inhoud en tijd te beheren voor al uw apparaten. Meer informatie op netgear.com/circle
 • Vier (4) microfoons met ondersteuning voor spraakherkenning op afstand Vier (4) hoogwaardige antennes met krachtige versterkers Impliciete en expliciete beamforming voor 2,4- en 5GHz-banden MU-MIMO voor gelijktijdig datastreaming naar meerdere apparaten
 • 2,4 GHz (400 Mbps) + 5 GHz (867 Mbps) voor WiFi-apparaten om verbinding te maken met internet 5 GHz (867 Mbps) speciale WiFi-link voor snellere dataverbindingen tussen Orbi-router en Orbi Voice De werkelijke datadoorvoer en data-afstand variëren afhankelijk van de netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren.
 • Afmetingen 8,6 x 6,48 x 4,9 inch
  Gewicht 4,0 lb
 • Twee (2) 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet-poorten
 • Eén (1) naar voren gerichte woofer van 3,5 inch Eén (1) naar voren gerichte tweeter van 1 inch Totaal piekvermogen van 35 W voor rijk, kamervullend geluid
 • 63 Hz - 20 kHz
 • Eén (1) Orbi-router (RBR50) Eén (1) Orbi Voice (RBS40V) Eén (1) Ethernet-kabel van 2 meter Netvoedingsadapters Orbi-router: netvoedingsadapter van 12 V/3,5 A Orbi Voice: netvoedingsadapter van 19 V/3,16 A Eén (1) beknopte handleiding
more
Garantie

Dit product wordt geleverd met een NETGEAR beperkte garantie op de hardware van 1 jaar. 24/7 technische standaardondersteuning gedurende 90 dagen vanaf de aankoopdatum indien aangekocht bij een erkende NETGEAR leverancier.

Dit is mogelijk ook interessant voor u

NETGEAR-community en ondersteuning

Hebt u vragen over dit product of andere Orbi-producten? Vraag het onze community of vraag om hulp van onze vakkundige ondersteuning.